oxx-logo

Grieg Investor

Unikt styringsverktøy«Skal du forvalte store verdier er relevant
informasjon til rett tid helt sentralt.»
OXX har på oppdrag fra og i meget tett samarbeid med Grieg Investor utviklet Grieg Enigma, «et unikt styringsverktøy basert på at kunder er unike og har ulike behov for informasjon»

Et nytt og helt unikt digitalt styringsverktøy som raskt og enkelt gir deg oversikt over dine verdier, på alt fra avkastning til karbonavtrykk eller bærekraft»

I forbindelse med lanseringen av verktøyet 24. august 2016 skriver Grieg Investor følgende i sin invitasjon til å delta i avdukningen av verktøyet:
«Grieg Enigma gir raskt og enkelt svar på de viktigste spørsmål du måtte ha om din investeringsportefølje via PC, nettbrett eller mobil, basert på ditt behov. Daglig oppdatering på avkastning eller månedlig rapporteringssyklus? Har aksjeporteføljen overvekt mot Fremvoksende Markeder, eller hva er effektiv rente på renteporteføljen? Er du eksponert mot kontroversielle produkter eller selskaper som er involvert i tobakk, alkohol, våpen, gambling eller pornografi? Har du investert i selskaper ekskludert av oljefondet? Hva er karbonavtrykket til porteføljen din, eller hva er bærekraft-ratingen av de underliggende selskapene?
Grieg Investor er uavhengige rådgivere som jobber for mer enn 70 av landets største institusjonelle kunder. Grieg Investor bistår med alle aspekter innen kapitalforvaltning. Deres kjerneområder er investeringsstrategi, forvalteranalyse, transaksjoner og rapportering. Grieg har et uttalt mål om at deres analyser skal være enkle å forstå og ha et klart og tydelig budskap.»

https://grieginvestor.no/aktuelt/grieg-enigma-fenget-publikum/ 

Kontaktinformasjon:

Kontakt

Jo Andre Fiksdal

CEO

Lukk

Send e-post

Ditt navn
Din e-post
Melding
Lukk

Meld deg på nyhetsbrev

Ditt Fornavn
Ditt Etternavn
Ditt firma