Hydro.com er det globale kommunikasjonsverktøyet for Norges største industrikonsern. Det er utviklet for et 30-talls markeder og på like mange språk.

Project info

Hydro.com er det globale kommunikasjonsverktøyet for Norges største industrikonsern. Det er utviklet for et 30-talls markeder og på like mange språk.

Prosjektet ble gjennomført i tett samarbeid med Halogen på konsept, design og innhold. OXX hadde ansvar for den tekniske leveranser som bestod av teknisk arkitektur, front og back-end utvikling. I tillegg var kunden tett involvert gjennom ulike workshops og statusmøter. Prosjektet ble gjennomført som et smidig prosjekt og design og utvikling ble gjort i tett samarbeid.

Cyber-angrep

18. mars 2019, mens vi arbeidet med innspurten av nye.hydro.com, opplevde Hydro alle virksomheters store mareritt. Et hackerangrep var en realitet, og hydro.com var blant systemene som ble virusinfisert.

Om morgenen den 19. mars fikk vi forespørsel om vi kunne lansere tidligere enn planlagt. Skylanseringen ble fremskyndet, og fire timer senere, ti dager før den opprinnelige lanseringsdatoen, gikk var vi live. Etter få dager var hele hydro.com funksjonelt, hvor det meste fungerte raskt og godt.

Historien om da Hydro ikke lot seg presse av hackerne

Webapplikasjonen er bygget på Optimizely CMS og blir optimalisert for drift i DXC-S (PaaS). Front-end løsningen er modulær og følge et MVVM pattern med best-of-breed teknologier som SCSS, Typescript og Vue.js. Template-basert buildsystem med Webpack. I back-end benyttes MVC med C#, encapsulation og single responsibility samt integrasjoner mot interne og eksterne tjenester.

Utvikling

Systemarkitektur

Prosess

Vi følger deg gjennom prosessen, fra idé til ferdig løsning.

01

Innsikt

Hvem er vi, hvordan ser markedet ut, hvilke trender ser vi?

02

Strategi

Hvordan bør vi tilpasse oss markedet? Kan vi endre spillereglene?

03

Design

Brukeropplevelse er nøkkelen. Uten god brukeropplevelse får du ingen til å like å bruke produktet ditt.

04

Utvikling

Gode løsninger krever at man besitter ulike kompetanser og at man har god oversikt over hva som blir viktig fremover.

05

Opplæring

En løsning ingen kan bruke har liten verdi. Selv om vi søker å bygge brukervennlige løsninger, finnes det alltid noen triks man kan lære som gjør arbeidet morsommere og mer effektivt.

No items found.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg gjerne!

Et bilde av Partner og Rådgiver Jo André Fiksdal

Jo André Fiksdal

Partner og Rådgiver

M: 98 29 00 22

jaf@oxx.no
Et bilde av CEO Markus Haukebøe

Markus M. Haukebøe

Partner og CEO

M: 98 29 00 31

markus@oxx.no