Teknisk utvikling

Vi baserer vår utviklingsfilosofi på bred tilgjengelighet, responsivt design, optimal ytelse og solid sikkerhet

Innovasjon og tilpasningsevne i Digital Utvikling

Vi leverer innenfor et bredt spekter av digitale løsninger som portaler, nettbutikker, rapporteringsløsninger og kjernesystemer. Målet er alltid å skape brukeropplevelser som er intuitive, sikre og sømløse. Vår tilnærming kombinerer teknisk kompetanse med en forståelse for bransjespesifikke utfordringer, slik at de utviklede løsningene ikke bare er teknologisk langt fremme, men først og fremst tilpasset behovene til brukerne og kundene våre.

Solid teknologisk fundament med Microsoft.NET

Løsningene våre er fundamentert på Microsoft.NET-rammeverket, kjent for fleksibilitet, skalerbarhet og robust ytelse. Dette rammeverket gir oss muligheten til å utvikle løsninger som er pålitelige og gir høy ytelse, samtidig som vi kan holde fokus på sikkerhet og effektivitet. .NETs evne til å integrere med databaser og applikasjoner er helt sentralt når vi skaper løsninger som støtter forretningsbehov.

Solide applikasjonspartnere som understøtter kundenes ambisjoner

Vi etterstreber å finne gode løsninger som støtter våre kunders ambisjoner og arbeider blant annet med applikasjonsleverandører som Optimizely, Sanity.io, Webflow og Appfarm. Alle applikasjoner som gir oss muligheten til å lage engasjerende innholdsdrevne digitale opplevelser. Vi skreddersyr innholdsstyringssystemer til å passe med kundenes unike behov, og legger vekt på å skape plattformer som er enkle å administrere, skalerbare og konfigurerbare.

React, Vue og Angular

I arbeidet med å skape gode brukeropplevelser benytter vi ledende front-end teknologier som React, Vue og Angular for å bringe våre digitale produkter til liv. Vårt team av erfarne utviklere sørger for at hvert grensesnitt er intuitivt, responsivt og brukervennlig ved å kombinere velfundert design med funksjonelle brukerkrav. Vi legger stor vekt på å utvikle brukergrensesnitt som ikke bare oppfyller, men helst overgår brukernes forventninger, samtidig som vi opprettholder høy kodekvalitet og optimal ytelse over alle plattformer og enheter.

Sikker og skalerbar drift med Azure

Vi drifter de fleste av våre løsninger hos skyleverandører som Microsoft Azure. Gjennom å benytte skytjenester sikrer vi at hver applikasjon ikke bare drar nytte av høy sikkerhet og pålitelighet, men også evner å skalere etter behov. Azure tilbyr en rekke verktøy og tjenester for å optimalisere drift, forbedre datahåndteringen, og styrke sikkerheten gjennom hele applikasjonens livssyklus. Vi utnytter cloud-teknologiens kapasitet for å sikre en jevn og uavbrutt drift av de digitale løsningene våre, og for å muliggjøre en effektiv og elastisk skaleringsstrategi som kan tilpasses den evolusjonære veksten av virksomheten.

Prosess

Vi følger deg gjennom prosessen, fra idé til ferdig løsning.

01

Innsikt

Hvem er vi, hvordan ser markedet ut, hvilke trender ser vi?

02

Strategi

Hvordan bør vi tilpasse oss markedet? Kan vi endre spillereglene?

03

Design

Brukeropplevelse er nøkkelen. Uten god brukeropplevelse får du ingen til å like å bruke produktet ditt.

04

Utvikling

Gode løsninger krever at man besitter ulike kompetanser og at man har god oversikt over hva som blir viktig fremover.

05

Opplæring

En løsning ingen kan bruke har liten verdi. Selv om vi søker å bygge brukervennlige løsninger, finnes det alltid noen triks man kan lære som gjør arbeidet morsommere og mer effektivt.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg gjerne!

Jo André Fiksdal

Partner og Rådgiver

M: 98 29 00 22

jaf@oxx.no

Markus M. Haukebøe

Partner og CEO

M: 98 29 00 21

markus@oxx.no