Tilbake
Vi er spesialister på

Optimizely

En svært rikholdig plattform for kunder som krever forutsigbarhet

Solid og velprøvd

Optimizely CMS er et solid produkt rettet mot mellomstore og store selskaper. I OXX har vi utviklet på denne plattformen siden 2014, og har en stor portefølje med forretningskritiske løsninger bak oss. Plattformen bygger på velprøvd webteknologi som er tilpasset skybasert drift. Utviklingsmiljøet er oversiktlig og enkelt. Implementasjon av maler, integrasjoner og forretningslogikk gjøres med ASP.NET MVC og C#. Front-end kan implementeres enkelt i Razor Views, eller med avanserte biblioteker som React.

Effektiv plattform

Selv om Optimizely CMS kan brukes som en ren headless plattform, mener vi det er mer hensiktsmessig å benytte de positive egenskapene i den integrerte, kodegenererte plattformen som følger med. Kombinasjonen av stort utviklernettverk, god dokumentasjon og oversiktlig arkitektur gjør dette til en effektiv plattform for utvikling og forvaltning av avanserte og dynamiske webapplikasjoner. Redaksjonsflaten er intuitiv og brukervennlig, med effektiv forhåndsvisning og regelstyrt publiseringsflyt.

Avanserte tilleggsprodukter og sikker drift

CMSet har en rekke avanserte tilleggsprodukter for netthandel, markedsføring, testing og personalisering som er tilrettelagt for enkel integrasjon. Optimizely tilbyr skreddersydde produktpakker med 24/7/365 drift og support.

https://www.optimizely.com


Lignende teknologier

Denne teknologien er brukt på disse prosjektene:

Fellesordningen for AFP

Fellesordningen for AFP administrerte ved utgangen av regnskapsåret 2022 AFP ordningen for om lag 11.200 foretak med i overkant av 840.000 ansatte.

Legeforeningen.no

Legeforeningen organisererer 94 % av alle leger i Norge og er landets eneste komplette profesjonsforeningen

Hydro.com

Hydro.com er det globale kommunikasjonsverktøyet for Norges største industrikonsern. Det er utviklet for et 30-talls markeder og på like mange språk.